ÚJ: ALPINESSE

Ugye jó lenne, ha konyhánkban egy selymesen finom, minőségi alapanyagokból készült termék jelenne meg, amely transzzsírsavat sem tartalmaz? Olyan finomság, amely, sütésre és főzésre is alkalmas, páratlan ízével feledhetetlen aromát kölcsönözve az ételeknek, és ráadásul még a friss kenyér ízét is megkoronázza…

Hisszük, vagy sem, ennek a rengeteg kívánalomnak meg lehet felelni. Az Alpinesse egy olyan könnyen kenhető, sózatlan vajkeverék, amely nemcsak bársonyos, eredeti vaj ízű, de repceolajat is tartalmaz. Így a hűtőből kivéve azonnal kenhető és felhasználható szinte bármilyen étel elkészítéséhez. Ráadásul praktikus, dobozos csomagolásának köszönhetően könnyen kezelhető.

Az Alpinesse eredeti alpesi tejből készül, amely az egyik leggazdagabb vaj ízt biztosítja. Nem csoda, hiszen a Meggle több mint 125 éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a tej- és különösen a vajtermékek előállítása területén. A minőségi követelményeket a szigorú ellenőrzés biztosítja, hogy a vásárlókhoz csakis a legkiválóbb termékek kerülhessenek. Ez annak is köszönhető, hogy a Meggle már csaknem 45 éve úttörő a vaj és azon belül is a speciális, különleges összetételű vajak fejlesztésében. A gondosan válogatott, 100%-ban alpesi alapanyagokból készült Alpinesse ennek egyik ízletes bizonyítéka.