Tejesen teljes életet

a laktózérzékenyeknek is!

Az ultramagas pasztőrözési eljárással készült MEGGLE laktózmentes tej gyártása során kíméletesen kiiktattuk a tejből a laktózt, de ügyeltünk rá, hogy tartalmazza a vitaminokat, ásványi anyagokat (például kalciumot), fehérjét. Tejünk nemcsak kiváló, természetes tehéntejből készült, de könnyen emészthető és alacsony zsírtartalmú is, és 120 napig, hűtés nélkül is megőrzi friss ízét.
Laktózmentes tej
A laktózmentes habtejszín minden desszertnek, krémnek és habnak finom krémes, tejszínes ízt kölcsönöz. A 30%-os zsírtartalomnak köszönhetően pedig a tökéletes állagú hab garantált. Bátran lehet használni sütemények, édességek készítéséhez laktózérzékenyeknek is.
Laktózmentes habtejszín
A krémes ételek szerelmeseinek ajánljuk laktózmentes főzőtejszínünket, mely ugyanazt a tejszínes ízt biztosítja, mint a nem laktózmentes változatok. Így a tejcukor érzékenyeknek sem kell lemondaniuk kedvenc ételeikről.
Laktózmentes főzőtejszín

A laktózérzékenység a magyar lakosság 5-6%-át érinti, azonban nekik sem kell lemondaniuk a tejes finomságokról!
A Meggle laktózmentes termékeit tejcukor érzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják, melyek ráadásul ugyanazt a telt, valódi ízélményt biztosítják, mint a nem laktózmentes változatok.